INTM Belgium INTM Belgium INTM Belgium INTM Belgium INTM Belgium

De Groep

Over ons

Het success van INTM is er niet zomaar gekomen. Sinds de oprichting in 2004 kan onze firma continu groeien, dankzij een niet aflatend vertrouwen tussen de directie, de medewerkers, en uiteraard de klant.
Hoe simpel het ook lijkt, we danken ons success aan een nauw contact en efficiënte bijstand aan onze klanten.
Dankzij onze waaier van expertise, zowel technisch als functioneel, kan je INTM terugvinden als klant bij de grootste bedrijven in alle sectoren: van industrie tot transport, bank-en verzekeringeringen, telecom, energie, overheid, noem maar op.
INTM Belgium werkt direct nauw met de afdeling in Rijsel, om de nabijheid bij onze klanten te vergroten. INTM Belgium focust zich, net als als INTM in Frankrijk, op de volledige lifecycle van informaticasystemen bij grote klanten.

Ons business model

Bij ons geen hokjesdenken in het management : consultants lopen binnen bij het topmanagement, en omgekeerd. Deze approach zorgt ervoor dat we vlot kunnen inspelen op aanvragen, behoeftes en noden van onze klanten.

Onze business managers, die in direct contact staan met de klant, zijn géén verkopers. Stuk voor stuk zijn het ex-consultants, die weten waarover ze hebben, die aanvoelen wat een klant wil, die weten wat een medewerker voelt.

Zij zijn de directe schakel tussen het management, de medewerkers en de klant. En net door deze transparante structuur waar iedereen centraal staat, slaagt INTM erin jaar naar jaar sterk te groeien.
Business managers hebben 3 kerntaken :

  • De relatie met de klant, en het uitbouwen van commerciële activiteiten
  • Het recruteren van nieuwe talenten
  • Het begeleiden en opvolgen van de carrière van onze mederwerkers : opleidingen, ontwikkelingen, het matchen van vraag en aanbod

Flexibiliteit is een ander kernwoord in onze success-story: managers beheren verschillende klanten, medewerkers werken in verschillende sectoren. Daardoor slagen we erin om flexibel te zijn om onze klant de passende oplossing – en onze medewekers de ideale uitdaging – te kunnen aanbieden. .

De motor van ons succes : onze medewerkers

De nimmer aflatende samenwerking tussen managers en mederwerkers zorgt ervoor dat we vlug, efficient en kostenbesparend kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.
Net daarom koestert INTM het hoogste goed van zijn success…de mederwerkers.
We zorgen ervoor dat ze worden bijgestaan met raad en daad, dat iedereen gemotiveerd is en blijft, dat ze zich goed voelen bij hun klanten.
Een verpletterned meerendeel van onze medewerkers kwam bij INTM toen ze schoolverlaters warden. Sommigen van hen zijn ondertussen architect, sommigen consultants, anderen dan weer business managers.
Samenwerking is bij INTM geen loos word. Door de “no-nonsense” aanpak, direct contact en een menselijke omgeving slagen we erin om iedereen een veilige plek in een warme thuis aan te bieden – en dat ondanks bijna 1700 medewerkers!
Business Manager
Consultants